Barbasco Plus fra Tavita er for mange veien til selve ungdomskilden  
DHEA -naturens egen ungdomskilde  
  
 
 
 
 

 
 

DHEA.no og Invest and Health

Invest and Health -Information you can trust, er et Brasiliansk selskap drevet av Professor i biologi, Renata Turoey. Selskapet har overtatt driften av DHEA.no og har som formål og dele primært vitenskapsbasert helseinformasjon som kan bidra til at besøkende kan ta bedre informerte avgjørelse om egen helse basert på forskning og studier.

Erfaring med DHEA og Barbasco Plus:

Informasjonen om DHEA, Barbasco Plus og andre relevante kosttilskudd på DHEA.no ble i sin tid samlet via ressurser som: Forskningsrapporter og studier, personlige erfaringer med Tavita produkter siden 1997, seminarer, erfaringer fra brukere, erfaringer og uttalelser fra terapeuter og behandlere, tilbakemeldinger og brukererfaringer hentet fra besøkende og medieartikler, utsagn fra leger / forskere, bøker og tilgang til andres ressurser og kompetanse.

Helseinformasjon basert på forskning

Invest and Health forbereder en rekke ulike forskningsbaserte helsenettsteder som vil gi omfattende gjennomgang av helsefordeler avdekket i kliniske studier på naturlige bioaktive stoffer, helsekost, supermat og mer. Dette vil være fagtekniske websider med referanser som vil gjøre det enklere for folk flest å se hvilke mulige helseeffekter som støttes av forskning på ulike typer naturlig helsekost og supermat.

Oppdatering kommer

Legg merke til at DHEA.no ikke følger denne fagtekniske standarden og er originalt skrevet uten fagkompetanse og uten å ta med referanser til studiene.

Følg oss for oppdateringer da vi etter hvert kommer tilbake til DHEA hormonet. Det vil bli lagt ut en side med oppdatert informasjon om DHEA basert på nyere studier. Renata kommer til å gjennomgå klinisk dokumenterte helsefordeler så vel som mulige bivirkninger med referanser til de ulike studiene. Følg oss på Facebook for informasjon om når vi publiserer ny informasjon om DHEA, trolig i 2024.

Helsefordeler.no - Sunnere valg basert på forskning

Nye forskningsbaserte websider i regi av Invest and Health vil publiseres på norsk, engelsk og portugisisk og samles i helseportaler på de respektive språk. Alle de norske helsenettstedene, inkludert DHEA.no, vil bli publisert i vår nye helseportal, helsefordeler.no, så fort helseportalen er klar for lansering.

Du vil også kunne lære mer om oss og vårt arbeid med å spre vitenskapsbasert helseinformasjon på nett i vår helseportal nå nettstedet er lansert.

Forskningsbaserte oppdateringer

All ny informasjon basert på studier som leges ut på DHEA.no vil være basert på gjennomgang av forskningen på DHEA i regi av professor i Biologi, Renata Turoey.

Ny informasjon og nye sider vil merkes og være lett gjenkjennelig når de legges ut. Eldre informasjon vil foreløpig bestå som den er så lenge vi ikke får tilbakemelding om feil eller selv finner at vi må prioritere endinger på websiden. Se eventuelt vår Disclaimer for mer informasjon.

Takk for besøket

Vi håper at det var nyttig å besøke DHEA.no til tross for at det er en gammel webside. Og ikke minst at den vitenskapsbaserte helseinformasjonen du finner på våre nye helsenettsteder kan bidra til at du gjør valg som kan maksimere din helse og velvære.

 

Del denne siden