Barbasco Plus fra Tavita er for mange veien til selve ungdomskilden  
DHEA -naturens egen ungdomskilde  
  
 
 
 
 

 
 

Kontakt DHEA.no

DHEA.no er en informasjonsside dedikert til antialdring og det spennende DHEA hormonet. Vi har +25 års erfaring med DHEA, Barbasco Plus, kosttilskudd og ernæring, men ingen utdannelse innen helse da innholdet på websiden ble skrevet. Innen andre kvartal av 2024 kommer vi til å legge ut en side med gjennomgang av kliniske DHEA studier med referanser, fagansvarlig vil da være professor i biologi, Renata Turoey.

Kontakt oss gjerne for informasjon eller tilbakemelding. Vi ønsker spesielt kontakt med deg som ønsker å dele din brukererfaring med Barbasco Plus, DHEA, Youth Fountain eller andre relevante kosttilskudd.

Kontakt oss

Vi kommuniserer på norsk, engelsk og portugisisk og nås per epost: [email protected]

Mer informasjon om oss kommer snart. Du kan i mellomtiden følge oss på vår norske Facebook side.

Tavita Barbasco Plus og Youth Fountain bestilling

DHEA.no er en informasjonsside og driver ikke egen nettbutikk, men vi kan hjelpe deg med å formidle bestilling via blant annet www.AltShop.info og www.AbonnementsTilbud.no

Nettbutikken CareDirect.eu som solgte Tavita Barbasco Plus er lagt ned. Men du kan kontakte oss om du ønsker å prøve kosttilskuddet. Vi kan undersøke om det fortsatt er tilgjengelig. Det har også kommet et nytt økologisk kosttilskudd som etter vår mening er mer komplett enn Barbasco Plus. Ser du etter naturlig helsekost for antialdring og hormonbalanse er Youth Fountain trolig det beste naturproduktet på markedet.

Ungdomskilden Youth Fountain

Functional Greens Youth Fountain er basert standardiserte økologiske urteekstrakter og kan med fordel kombineres med økologiske fettsyrer for bedre effekt på hormonbalansen. Eventuelt også sammen med Functional Greens Energy (samme produktserie) ved mye stress eller kronisk stress.

Energy mot stress

Energy inneholder urter som også støtter hormonbalansen og binyrene. Den unike blandingen er ment å blant annet støtte kroppen ved å motvirke for høy- eller for lav produksjon av stresshormonet kortisol. Det avlaster binyrene og kan tilrettelegge for en naturlig økning av DHEA produksjonen. Ved mye stress blir kroppens DHEA produksjon skadelidende. Avstressingsteknikker, adaptogene urter, nok søvn og naturlig og økologisk helsekost som Energy er noe av det som da kan være til hjelp for å støtte kroppens naturlig DHEA produksjon.

Vi takker for alle brukererfaringene vi har mottatt

Vår kunnskap om både DHEA og Barbasco Plus kommer i stor grad fra alle erfaringene vi har hørt og mottatt gjennom årene Barbasco Plus var til salgs i Norge. En stor takk rettes derfor til alle vi har vært i kontakt med som har delt av sine erfaringer med oss.

Vi har tilegnet oss mye kunnskap om Barbasco Plus nettopp fordi dette kosttilskuddet ble så populært i forbindelse med DHEA. Nå håper vi at du som besøker oss er like flink til å dele dine erfaringer med Functional Greens Youth Fountain dersom du har prøvd det økologiske antialdring tilskuddet.

 

Del denne siden

 
 

 

Brukererfaring
Tips og råd til DHEA.no tas imot med åpne armer. Vi søker alltid nye brukererfaringer på Barbasco Plus, DHEA, Estrogain, Wild Yam og ikke minst Youth Fountain.

DHEA forskning
Mye av den tidligere DHEA forskningen ble utført på dyr. Forsøk som utføres på mennesker gir ikke nødvendigvis tilsvarende resultater. Vi kommer derfor til å legge ut en side hvor vi gjennomgår nyere- og de mest relevante kliniske studiene på DHEA.

www.DHEA.no
Denne siden har ikke til hensikt å gi svar på alt rundt DHEA hormonet (se Disclaimer nederst på siden), kun en lett innføring. Men legg merke til at denne websiden er basert på gammel informasjon. Når vi gjør en gjennomgang av nyere studier vil dette klart komme frem av teksten når den legges ut og du vil også finne referanser til studiene.