DHEA og helsefordelene  
DHEA -naturens egen ungdomskilde  
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 

Lesernes Barbasco brukererfaringer

Vi har opp gjennom årene mottatt utallige henvendelser med flotte tilbakemeldinger på Barbasco Plus og andre naturprodukter. Vi samler nå inn brukererfaringer med autorisasjon fra noen av brukerne til å benytte de verdifulle tilbakemeldingene på www.DHEA.no

Medieomtalene til Barbasco Plus og andre naturmiddel legges også kontinuerlig ut inkludert utdrag på HealthierEurope.info sin Facebook side.

Nedenfor kan du lese gjennom noen av de spennende brukererfaringene våre hjelpsomme lesere har bidratt med. Barbasco Plus brukererfaringer mottar vi naturligvis mest av og vi søker stadig etter nye.

Barbasco Plus Bivirkninger har vi i prinsipp ikke fått en eneste tilbakemelding på forruten en person som opplevde hodepine og en som opplevde en oppblomsting av akner, i begge tilfeller var dette personer under 40 år som prøvde Barbasco Plus mot kroniske tilstander med varierende hell.

Den siste brukererfaringen vi har mottatt er på Barbasco Plus og kom i juni 2013 fra Astri, Norge. Takk skal du ha Astri!

Barbasco Plus brukererfaringer:

(De siste brukererfaringene ligger nederst, under finner du DHEA brukererfaringer)

Desember 2007 fra Ove, Hammerfest, Norge:
”Jeg har brukt Barbasco Plus fra Tavita i snart 1 år og føler at dette produktet har hjulpet meg. Det virker som at kroppen fungerer bedre nå enn på flere år. Og det på trass av at jeg nå, etter en hjerteoperasjon (angina
pectoris), bruker medisiner som Albyl E og Metoprolol (tidligere Selo-zok). En blir jo normalt litt sløv av slike medisiner.

En 70 åring må vel undres når håret igjen begynner å få tilbake sin naturlige glans og farge. En arbeidskollega sa for en del tid tilbake at "håret ditt er ikke som det har vært, det er mer som ett grått støvdryss over". Vel, ikke nå lenger.
Kroppen svarer bedre på fysisk trening. Og det er ikke så tungt å sykle i bratte motbakker lenger. Kroppsvekten har også fått en bedre fordeling. Man kan bare undres, 60 – 70-årsalderen er jo nedoverbakke, men her går det oppover.”


Januar 2008 fra Liv, Sarpsborg, Norge
:
”Jeg begynte med Barbasco Plus i juli 1999. Nå er jeg blitt 67 år, og har nesten ikke noe grått hår, dette gir jeg pillene æren for.
Likeledes har jeg utrolig fine slimhinner, har aldri tatt noe østrogen tilskudd. Så jeg anbefaler Barbasco Plus på det varmeste.”


Januar 2008 fra Anne, Oslo, Norge
:
”Jeg har vel brukt Barbasco Plus i iallfall 1 år.  Jeg vet nå at det hjelper mot hetetokter.  Men bortsett fra det kan jeg ikke si at jeg har merket noe til bedre helse på noen måte.”


Januar 2008 fra Marianne, Oslo, Norge:

"Det jeg kan si om min bruk av Barbasco Plus er at jeg opplever at den reduserer mine plager i forbindelse med overgangsalder. Det tok 3 – 4 mnd før jeg merket noe, men mine hetetokter er betydelig redusert. Jeg velger å tro at det er fordi jeg bruker dette produktet."


Januar 2008 fra kvinne 52 år, Tromsø, Norge
:
”Jeg startet med Barbasco etter et par måneder med hyppige og plagsomme hetetokter. Menstruasjonen hadde da vært helt borte i 3 måneder.
Virkningen av kosttilskuddet var meget god, hetetoktene forsvant og jeg fikk mer energi.
Etter 3 måneders bruk fikk jeg imidlertid menstruasjonen tilbake. Jeg fant det best å avslutte kuren da jeg var litt usikker på videre bruk. Nå er jeg egentlig tilbake igjen med de samme hetetoktene og uten mens, men lurer på om jeg skal "risikere" å få menstruasjonen tilbake på nytt....”


Mai 2008 fra Randi, Trondheim, Norge:
”Jeg er en kvinne som nærmer meg 50 år, begynte med hetetokter og våknet av at jeg svettet mange ganger i løpet av natta for 1 1/2 år siden. Det ble veldig plagsomt og jeg søkte på nettet etter naturpreparater som skulle virke. Jeg kjøpte Tofupill som skulle ha positiv virkning. Jeg hadde positiv erfaring med Tofupill 1 års tid. Så kom problemene tilbake, hadde vondt i ledd og svettet mye om natten og ble sliten av å ikke få sove sammenhengende om natten. 

Jeg kom over artikkelen om Barbasco Plus på nettet og bestemte meg for å prøve kosttilskuddet. Det tok et par måneder og jeg ble litt bedre, svettet litt mindre om natten. Jeg leste også at Grønn te var temperaturregulerende og bestemt meg for å prøve dette sammen med Barbasco tablettene fra Tavita. Dette har jeg nå brukt og jeg merker nå at alt er blitt mye bedre, jeg sover bedre om natten, har ikke så vondt i leddene og har så godt som ikke hetetokter lengre. Så da ser jeg positivt på fremtiden.”


November 2008 fra Eli, 65 år, Lillestrøm:
”Jeg var hos en naturterapeut som anbefalt meg barbasco plus for ca. 6-7 år siden. Jeg er nå 65 år. Jeg føler meg som en 30-åring fysisk. Jeg trener jevnlig, spiser vanlig sunn mat og sover godt. Jeg har normalvekt og en spenstig, sterk kropp. Forfallet skulle jo ha begynt nå, men jeg merker ingenting annet enn en litt slappere hud under haken! Jeg har lite rynker, huden er frisk og klar. Det er ikke påvist benskjørhet. Jeg mister ikke håret og har heller ikke mye grått hår. Jeg har ingen verk i ledd eller muskler og restituerer meg raskt etter trening. Har hatt en lett overgangsalder og merker ikke noe til skjedetørrhet eller annet som følger med østrogenmangel. Jeg har aldri hodepine. Jeg har ikke behov for å sove på ettermiddagen.

Jeg vet jo ikke om det er barbascoen som bremser forfallet, men de fleste i min aldersgruppe har begynt å få tydelige tegn på aldring. Håper forsinkelsen varer ved, for livet blir så mye bedre med en frisk kropp. Med vennlig hilsen Eli!”


Desember 2008 fra H, kvinne 54 år, Tromsø:
"Ble anbefalt Barbasco Plus av en kollega. Hadde jo fra tidligere lest om Wenche Myhre sine erfaringer ang barbasco, men ikke tenkt noe særlig over det i etterkant.

Har nå brukt kosttilskuddet i ca ett år og er strålende
fornøyd. Mine hetetokter forsvant fort, det tok mindre enn to uker. Har fått mer energi, huden er utrolig frisk og fin, har svært lite rynker, og har ikke noe særlig håravfall. Kan trygt anbefale dette."


Februar 2011 fra Liv, Sarpsborg, Norge:
"Jeg er sikkert en av kundene som har brukt Barbasco Plus lengst, i over 11 år. Det fungerer veldig bra for meg. Jeg blir 71 år om noen dager og jeg har fremdeles mitt blanke mørke hår, nesten ingen grå. Når jeg går til gynekologen så får jeg høre at jeg har utrolig fine slimhinner, ingen tørrhet. Så jeg anbefaler dette produktet i øst og vest."


Astri, Norge:
Jeg har kun vært kunde på Barbasco Plus. Fikk den anbefalt av en venninne for 15 år siden, da jeg var ca 50 år. Var en litt urolig type med tendens til å bekymre meg over bagateller.  Har aldri brukt noen remedier i forbindelse med overgangsalderen, brukte Barbasco Plus istedenfor. Hadde ingen ordinære plager i overgangsalderen. Syntes at min allmenntilstand ble vesentlig bedre, ble mye roligere som type og har av den grunn aldri villet utsette meg for å slutte med den. Derfor har jeg ingen erfaring med hvordan jeg ville være nå uten DHEA. Leste jo en del om DHEA i forbindelse med Barbasco Plus og etter noen år tegnet jeg et nytt abonnement for min mann, siden hormonet også skulle virke forbyggende på prostataplager. Han har ikke hatt noen problemer med prostata, verken før eller etter han begynte med DHEA / Barbasco Plus, men det er jo så vanlig at godt voksne menn får det og vi synes at "man ikke har noe å tape på å ta det". Barbasco Plus er vel en type tilskudd som mange aldri helt får dokumentert virkningen av når det tas forebyggende.


Uttalelse på Lommelegen.no om Barbaso Plus.

DHEA brukererfaringer sendt til DHEA.no

(Siste mottatte brukererfaringen ligger nederst, siste Barbasco Plus erfaring er ovenfor)

Februar 2008 fra Bente, 58 år, Norge:
”Jeg har lyst til å fortelle om mine erfaringer med dhea og melatonin sammen.

Først hadde jeg høyt blodtrykk, fikk medisin for det, men blodtrykket gikk ikke ned. Ble sendt til alle mulige undersøkelser, men blodtrykket mitt gikk fortsatt ikke ned, undertrykket mitt var kjempehøyt. Så hendte det meg en svært tragisk ulykke; jeg mistet min sønn.

Jeg hadde en venn som kjøpte dhea og melatonin til sin gamle far, og han spurte om jeg hadde lyst til å prøve det (naturmedisin fra USA). Jeg begynte med dette og mitt blodtrykk gikk ned og jeg fikk lyst til å leve igjen. Jeg tok ingen andre medisiner, legene ville kjøre på meg all mulige medisiner, fra antidepressiva til sovemedisin osv. Jeg er så glad i dag for at jeg klarte å si nei til legen. Jeg tok ikke dhea og melatonin hver dag, men for en periode, holder nå opp en stund, og jeg er kjempe nøyd med dette. Jeg er snart 59 år.”


Juni 2009 fra Tove, Oslo: 
”Jeg er en godt voksen dame og bruker 25 mg DHEA per dag. DHEA har "reddet" livet mitt, både med humør, aktivitet osv. DHEA er bare topp og gir fantastisk glede og god energi. DHEA kan hjelpe mange mennesker i en overgangs periode. DHEA gir styrke, energi, pen hud, godt humør og positiv tenkning. Jeg vil anbefale DHEA til mange, særlig kvinner over 40 år som sliter med overgangs problemer." 

Kan du hjelpe oss med flere brukererfaringer?

Lesernes egne brukererfaringer med de ulike kosttilskuddene oppdateres etter hvert som vi får inn relevante henvendelser. Kan du hjelpe oss?

Kontakt oss i dag med dine Barbasco Plus, DHEA, Estrogain eller Wild Yam brukererfaringer.

Husk at din tilbakemelding kan være nyttig for andre!

 

Del denne siden

 
 

 

Brukererfaringer
Husk at biokjemisk er vi alle litt forskjellige og det finnes ikke noe garanti for at du vil ”merke noe” tilsvarende det du leser på denne siden. Vi har alle ulike behov og forutsetninger. Dette gjelder spesielt kroppens hormon-produksjon, som naturlig nok er høyst individuell. Faktorer som avgjør hvilke kosttilskudd du eventuelt vil ha nytte av er: Aktivitetsnivå, alder, arv, generell helsetilstand, kosthold, søvn etc.

Tilbakemeldingene
Tilbakemeldingene DHEA.no får fra våre besøkende kan vi selvfølgelig normalt ikke sjekke opp. Vi kan dermed ikke garantere for hvor representative uttalelsene på denne siden er. Vi kan kun basere oss på informasjonen de ulike brukerne ønsker å dele med oss.

Takk fra DHEA.no!
Vi er sikker på at din brukererfaring og tilbakemelding har stor nytteverdi for andre og at din referanse forbedrer kvaliteten på vårt nettsted. En stor takk går ut til alle som har valgt å dele sine personlige brukererfaringer med DHEA.no og våre besøkende!