Barbasco Plus fra Tavita er for mange veien til selve ungdomskilden  
DHEA -naturens egen ungdomskilde  
line decor
  
line decor
 
 
 
 
 

 
 

Tavita Barbasco Plus fra Almea

Tavita Barbasco Plus er et spennende kosttilskudd vi har erfaring med siden lanseringen av naturproduktet i 1997. Positive Barbasco Plus omtaler i ulike medier gjorde at DHEA hormonet for første gang ble skikkelig introdusert i hele Skandinavia. På denne siden finner du både Almea kampanjekode for rabatt på dette unike kosttilskuddet, og vi har samlet det viktigste du bør vite om Tavita Barbasco Plus før du eventuelt bestiller.

Nedenfor finner du link til de ulike temaene om Barbasco Plus her på DHEA.no. Bruk eventuelt tilbake knappen i nettleseren for å returnere til Barbasco Plus temaoversikt.

Barbasco Plus fra Tavita

Barbasco Plus temaoversikt:
1. Barbasco Plus innhold
2. Gode erfaringer med Barbasco Plus
3. Bestill DHEA og Barbasco Plus med rabatt
4. Barbasco i media og Barbasco Plus spørreundersøkelse
5. Mer om Barbasco Plus og eventuelle Barbasco Plus bivirkninger
6. Hvordan virker Barbasco Plus?
7. Barbasco Plus passer ikke for alle
8. Har du erfaring med Barbasco Plus?
9. Medieomtaler av naturprodukter og Barbasco Plus

Barbasco Plus innhold

Tavita Barbasco Plus er et rent naturprodukt som inneholder 25 mg av den kinesiske urten Barbasco rot (Dioscorea colletti, NB: ikke forveksle med Dioscorea villosa / Wild Yam). I tillegg til barbasco urten inneholder kosttilskuddet Barbasco Plus følgende:
100 mg Grønn te, 60 mg vitamin C (fettløslig), 25 mg druekjerne og 25 mg gurkemeie rot.

Ingrediensene i Tavita Barbasco Plus er synergistisk sammensatt for å støtte opp under kroppens hormonbalanse og er spesielt ment å stimulere binyrene. DHEA hormonet produseres i mindre omfang flere steder i kroppen, spesielt i hjerne, men det er i binyrene vi finner hovedproduksjonen av det helsebringende ungdomshormonet DHEA.

Gode erfaringer med Tavita Barbasco Plus

Tavita Barbasco Plus er en unik suksess historie som strekker seg over 15 år i Norge og Skandinavia. Fornøyde Barbasco brukere, medier, leger, behandlere og terapeuter støtter opp om det virksomme naturmiddelet. Positive tilbakemeldinger er det derfor ikke mangel på. Foruten alle de kraftfulle oppslagene Barbasco Plus har fått i media, finner du noen tilbakemeldinger fra fornøyde Barbasco Plus brukere her: Barbasco Plus brukererfaringer

Boken Mat er Helse av dr. Bjørn Johan Øverbye er utgitt i samarbeid med Trygg Helse Akademiet, også her får Tavita Barbasco Plus svært god omtale. Vurderingen av Tavita Barbasco Plus er basert på erfaringer fra terapeuter ved Fagskolen for Bioresonans og effekten Barbasco har hatt på deres pasienter.

Bestilling av Tavita Barbasco Plus med rabatt

Her kan du trygt bestille Barbasco Plus og nye kunder kan benytte kampanjekode HE15 for 15% rabatt på første bestilling via oss (kampanjekode er inkludert i lenken og du ser rabatten i kassen etter at du har lagt produktet til i handlekurven): Bestill Barbasco Plus

DHEA er derimot ikke salgsvare i Norge og heller ikke lov å importere til eget forbruk. Her kan du lese mer om DHEA i Norge og bestemoren som ble dømt for doping etter å ha bestilt DHEA i utlandsk nettbutikk: DHEA Kosttilskudd og Tavita Barbasco Plus

Ønsker du å bestille kjemisk DHEA kan du eventuelt undersøke med din lege om import fritak er mulig. Det har tidligere vært anledning til å søke om import fritak for kjemisk DHEA dersom din lege mener du har behov for å øke kroppens DHEA nivå. Hos apoteket har det også tidligere vært mulig å bestille DHEA på resept for medisin med registreringsfritak.

Fordi vi har fått mange henvendelser om bestilling av Barbasco Plus og kjemisk DHEA har vi lagt ut linker til nettbutikker der kjemisk DHEA og Barbasco Plus selges. Nettbutikkene som selger DHEA og Tavita Barbasco Plus finner du her: Bestilling - Buy

HealthierEurope.info kan du lese mer om Tavita Barbasco Plus og "Mat er Helse".

Barbasco i media og Barbasco Plus spørreundersøkelse

Tavita Barbasco Plus ble for alvor kjent i Norge gjennom en lengre periode med mange positive medieomtaler. All oppmerksomheten rundt Barbasco Plus ledet og til at DHEA hormonet for aller første gang fikk bred omtale i nyhetene og ukepressen i Norge.

Fornøyde brukere av Barbasco Plus, terapeuter, leger og behandlere har med sine kommentarer og personlige historier skapt medieoverskrifter som: "Jeg fikk et nytt liv!", "DHEA gir deg et bedre liv", "Mirakelkuren som virker", "Ny forskning bekrefter effekten" og "Jeg ble kvitt alle plagene i overgangsalderen".

Barbasco brukere har stått frem og sagt at Barbasco Plus har hjulpet på alt fra plager ved overgangsalderen, hudkvalitet, energi, libido /  sexlyst, til fibromyalgi, muskelplager, leddplager, beinskjørhet osv.

Det er interessant å legge merke til alle helseeffektene Barbasco kundene i mediene tilskriver bruken av Tavita Barbasco Plus. Vi finner det spennende å se at forbedringene Barbasco kundene opplever på helsen sin samsvarer med hva de fremste DHEA ekspertene mener kan forventes ved riktig bruk av DHEA. Dette kan du se ved å sammenligne tilbakemeldingene på Barbasco Plus med DHEA helseeffekter.

Nedenfor finner du noen få av de positive helseeffektene Barbasco kunder hevder i ulike medier å ha opplevd med Barbasco Plus. I tillegg til at påfallende mange opp gjennom årene rapporterer om økt libido / sexlyst, hevdes følgende plager å ha blitt vesentlig forbedret eller helt borte hos enkelte Barbasco Plus kunder:

Barbasco Plus i Allers nr 22/00: Hetetokter, manglende overskudd og energi, søvnproblemer, humørsvingninger og Dr Ken Purvis bekrefter i et sammenligningsstudie at Barbasco Plus gir økning av DHEA-nivået i blodet, mens Wild Yam har ingen effekt.

Barbasco Plus i Allers nr 47/99: Overgangsalder, smerter, blødninger i underlivet, behov for østrogentilskudd, depresjon, angst, Bechterews sykdom, mangel på energi og aldrende hud.

Barbasco Plus i Hjemmet nr 24/00: Muskel- og skjelettsmerter, mangel på energi, beinskjørhet, skjøre negler og aldrende hud.

Barbasco Plus i Hjemmet nr 22/01: Mangel på energi, stive ledd, aldrende hud og overvekt.

Barbasco Plus i Allers nr 44/03: Behov for kjemisk østrogentilskudd, hetetokter, søvnplager og humørsvingninger.

Barbasco Plus Spørreundersøkelse:
Vi har sett en Barbasco Plus kundeundersøkelse (kundeundersøkelse er ikke et vitenskapelig studie) der ca 80 av Barbasco kundene som fikk tilsendt undersøkelsen svarte. Barbasco Plus kundene ble spurt om de følte at kosttilskuddet hadde hjulpet mot "plagen" eller ”plagene” som i utgangspunktet motiverte dem til å prøve Barbasco.

Av de ca 80 Barbasco Plus kundene som svarte på spørreundersøkelsen, svarte utrolige 70 - 98 prosent at Barbasco Plus hadde gjort følgende "mye bedre":
Sexlivet, overgangsalderen, energi, humør, smerter, depresjon, generell helse, stress, diabetes 2, beinskjørhet, hud, stoffskifte, betennelser, MS, fibromyalgi, lupus, blodtrykk, søvnløshet med mer.

Mer om Barbasco Plus og eventuelle Barbasco Plus bivirkninger

Tavita Barbasco Plus inneholder ikke DHEA hormonet og skal være et rent naturprodukt som er trygt i bruk. Etter over 20 år på markedet har Barbasco Plus enda ikke fått tilbakemelding på en eneste alvorlige bivirkning. Et fåtalls personer kan opplever lettere ”bivirkninger” relatert til økt DHEA nivå eller ubehag i forbindelse med allergi mot noen av ingrediensene. Skulle det mot formodning oppstå en eller annen form for DHEA relatert bivirkning vil denne forsvinne så fort inntak av Barbasco Plus avsluttes eller reduseres.

Eventuelle lettere ”bivirkninger” vil normalt kun berøre et fåtall kunder. Dette kan for eksempel være forholdsvis unge brukere som tar Barbasco Plus i håp om å bedre symptomene på en sykdom eller kronisk tilstand. Vi har erfart at flere som opplever lettere bivirkninger ofte velger å leve med dem, fordi Barbasco Plus på andre måter har bidratt til økt livskvalitet. Alternativet kan ha vært at kunden ikke kjenner til medisiner med ønsket effekt. Medisinene til enkelte kunder kan og ha bivirkninger brukeren opplever som mer ubehagelige enn bivirkningene som eventuelt oppleves med Barbasco.

Ellers er det viktig å ta med at enkelte med kroniske- eller delvis kroniske plager i noen tilfeller rapporterer en lettere forverring av plagene. Selv om dette kan oppleves som en "bivirkning" kan det også være et tegn på at det begynner å skje noe i kroppen. Mange sier de har blitt bedre etter først ha vært gjennom en noe tyngre periode. Det finnes også eksempler på kunder som har gitt opp Barbasco for så å komme tilbake og gjennomføre en noe tyngre periode med påfølgende gode resultater. Dette skal allikevel ikke sees på som en oppfordring til å ignorere symptomer på alvorlig sykdom. Dersom du opplever at dine plager forverres anbefales det å ta dette opp med din lege. Detter gjelder spesielt om du har tatt Barbasco Plus i 2 til 4 uker med "bivirkninger" uten å merke tegn til bedring.

Lommelegen.no: Er naturproduktet Barbasco ufarlig?

Barbasco Plus er et trygt tilskudd for de fleste kvinner og menn. Det finnes allikevel unntak, se informasjon om dette nedenfor, kontakt oss eller din lege om du er i tvil.

www.HealthierEurope.info ligger det nå ute gode artikkler om dosering og langtidsbruken av Barbasco Plus: Barbasco Plus langtidsbruk og dosering

Hvordan virker Barbasco Plus?

Barbasco Plus er som du nå sikkert vet et rent naturprodukt. Ingrediensene er spesielt sammensatt for å virke på binyrene og støtte opp om hormonbalansen i kroppen din.

Når du starter med kosttilskuddet vil første trinn være stimulering av binyrene dine. Steg to inntreffer dersom binyrene dine øker sin DHEA produksjon. I så tilfelle går du over til siste steg når økt tilgjengelighet på DHEA hormonet fører til at DHEA konverteres til andre hormoner kroppen din har behov for. Det er med andre ord kroppen din som styrer hele prosessen med Barbasco Plus. Det er viktig å gi denne prosessen tid slik at kroppen din får tid til å lege seg selv. Vi har hørt at dette kan ta alt fra 3 - 5måneder som er normalt for de fleste, men også opp til 1 år beroende på dosering, person, og tilstand.

Bruk av Barbasco står i sterk kontrast til hva som skjer når du tar kjemiske hormoner. Kroppen din vil da normalt foretrekke hormonene den får eksternt, samtidig som egen hormonproduksjon reduseres!
Ved langtidsbruk av hormoner er det derfor en risiko for at kroppen din kan miste noe av sin naturlige produksjonskapasitet. Dette slipper du med Barbasco Plus som kan sies å ha en ”motsatt effekt” ved at tilskuddet støtter de naturlige prosessene i kroppen din.

Barbasco Plus passer ikke for alle

Gravide og ammende skal ikke benytte Barbasco Plus fordi et økt DHEA nivå trolig vil forstyrre barnet / fosteret sitt naturlige DHEA  nivå. Det foreligger naturligvis ingen forskning på bruk av DHEA under svangerskap. Du skal derfor ikke benytte DHEA eller Barbasco Plus ved graviditet eller amming. Blir du gravid mens du bruker Barbasco Plus (eller DHEA) avslutter du helt enkelt bruken frem til ammeperioden er over.

Personer med hormonrelatert kreft bør kun bruke Barbasco Plus i samråd med sin lege. Prostatakreft er et eksempel på en tilstand der behandlingen ofte inkluderer medisinering med kjemisk østrogen. Uriktig bruk av DHEA eller hormonpåvirkende tilskudd kan være svært ugunstige ved tilfeller som prostatakreft.

Enkelte studier viser at DHEA kan ha en beskyttende effekt mot ulike kreftformer. Det er mindre kjent hvordan DHEA påvirker dem som allerede har hatt kreft og "selvmedisinering" kan ha negative følger. Etter for eksempel brystkreftbehandling ser forresten nå akupunktur ut til å være et alternativ, vi anbefaler også å lese om ImmiFlex.

Fordi Barbasco Plus stimulerer kroppens naturlige prosesser har brukere kunnet kombinere tilskuddet problemfritt med sine medisiner. Bruk allikevel sunn fornuft ved valg av kosttilskudd og konsulter din fastlege om du kan benytte Barbasco Plus.

Idrettsutøvere og da spesielt de som driver med aktiv konkurranse bør unngå Barbasco Plus fordi bruk av kosttilskuddet normalt gir utslag på kroppens DHEA nivåer. Hvor vidt bruken av Barbasco er nok til å føre til reaksjoner kjenner vi ikke til, men det sier seg selv at aktive idrettsutøvere bør være forsiktig med alt som involverer en økning i kroppens hormonnivåer.

Barbasco Plus fra Tavita passer normalt best for kvinner og menn fra 35 - 40 år og oppover. Enkelte yngre brukere med spesifikke plager sier og å ha god nytte av Barbasco.

Har du erfaring med Barbasco Plus fra Tavita?

Vi vil svært gjerne høre fra deg dersom du har erfaringer med Barbasco Plus og eller DHEA. Alle erfaringer er av betydning for oss og nettopp din tilbakemelding kan være nyttig for andre. Behandlere, leger og terapeuter som har erfaring med pasienters bruk av Barbasco Plus eller DHEA ønsker vi og kontakt med.

Tilbakemeldingene på Barbasco Plus samsvarer så langt vi kan se svært godt med hva forskere hevder kan forventes ved riktig bruk av DHEA. Dette sammen med en kontinuerlig strøm av positive tilbakemeldinger, og det faktum at Barbasco Plus har vært et trygt alternativ i snart 20 år gjør at Barbasco Plus er et naturprodukt det kan være verdt å prøve.

Legg merke til at DHEA ikke er salgsvare i Norge.

Tavita Barbasco Plus selges via den norske nettbutikken til Almea som eies av de samme personene som stod bak CareDirect og Tavita. Her kan du bestille med kampanjekode HE15 og få rabatt på din første bestillig: Barbasco bestilling


Vanlige Barbasco Plus skrivefeil:

Barbasko Pluss, Babasco Plus, Barbasco Pluss, Barbasko +, Tabasco Plus, Tabasko Pluss, Barbasco extract, Tavita + og Barbasko yam.

Tavita Barbasco Plus uttales naturlig nok "Barbasko Pluss".

 

Del denne siden

 
 

 

Barbasco Plus og DHEA
Professor i medisin, Dr Ken Purvis, utførte en studie der en gruppe kvinner fikk Barbasco Plus fra Tavita. En annen gruppe fikk et kjent Wild Yam produkt. Resultatet var at alle som fikk Tavita Barbasco Plus fikk bekreftet en økning i DHEA-nivået i blodet, mens de som fikk Wild Yam hadde ingen positive endringer i sitt DHEA-nivå. Resultatet av denne studien ble offentliggjort i Allers nr 22/00.

Barbasco bivirkninger
Barbasco Plus fra Tavita har vært tilgjengelig via postordre i over 15 år på det Skandinaviske helsekostmarkedet. Barbasco Plus har og tidligere vært tilgjengelig på det amerikanske markedet under et annet navn. Det skal siden kosttilskuddet ble lansert for mer en 15 år siden, ikke være registrert alvorlige bivirkninger ved bruk av Barbasco Plus. Dette gjelder for både Norge og resten av verden.

Barbasco dosering
For de fleste er det nok med 1 tablett Barbasco Plus om dagen. Noen velger å ta 2 - 3 per dag for å oppnå ”ønsket effekt”. Siden dette er individuelt anbefaler vi at du prøver deg litt frem. Om du ikke merker noe etter 4 - 8 uker med 1 tablett per dag, kan du for eksempel ta 2 tabletter en periode til du føler prosessen er i gang. Vi presiserer at tilbakemeldinger viser det varierer sterkt hvor lang tid det tar før endringer oppleves. De fleste har en erfaring med produktet innen 3 måneder, men enkelte må ta Barbasco Plus i
6 – 12 måneder for fullt utbytte avhengig av hva de i utgangspunktet tok Barbasco for.

Legg merke til at terapeuter ofte anbefaler at du starter direkte på 2 Barbasco Plus til dagen dersom du har nedsatt binyrefunksjon.

Barbasco Plus er et naturprodukt som støtter kroppens naturlige prosesser og er gunstig for hormonbalansen. Ved å støtte kroppens naturlige prosesser gir du kroppen din anledning til å lege seg selv. Dette kan ta tid avhengig av hva du ønsker å oppnå med Barbasco Plus. Det er derfor viktig å være tålmodig og gi kroppen din den tiden den trenger. 

Opp gjennom årene har mange Barbasco Plus kunder blitt skuffet over utebliende "resultater" i forbindelse med en konkret tilstand. Noen av kundene i denne situasjonen prøver igjen ved en senere anledning på oppfordring fra terapeut eller på eget initiativ. Stadig flere av de som prøver Barbasco Plus på nytt opplever at kosttilskuddet allikevel kan være til nytte for dem. Det viser seg normalt at de enten har prøvd i for kort tid, eller at de har hatt for lav Barbasco dosering. Dette betyr selvfølgelig ikke at alle vil ha samme nytte av Barbasco Plus. Vi er biokjemisk litt forskjellige og har ulike behov. Du bør derfor prøve Barbasco Plus i minimum 6 måneder og selv erfare om dette er riktig kosttilskudd for din kropp.