Barbasco Plus fra Tavita er for mange veien til selve ungdomskilden  
DHEA -naturens egen ungdomskilde  
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 

Disclaimer og Copyright

DHEA.no er en informasjonsside om DHEA hormonet og tilhørende temaer. Siden er ikke ment å tilby noe som helst form for medisinsk rådgivning. Dersom du er syk eller på andre måter uvel anbefaler vi at du kontakter din lege, terapeut eller behandler.

Vi prøver til en hver tid å holde DHEA.no oppdatert. Feil kan allikevel forekomme og vi påtar oss ikke ansvar for at informasjonen er riktig.

Din helse er ditt eget ansvar og vi er ikke ansvarlig for hvordan du benytter deg av informasjonen tilgjengelig på DHEA.no

Dersom du er i tvil om noe relatert til din eller andres helse anbefaler vi at du kontakter din lege.

DHEA.no er ikke laget for helsepersonell og er kun ment å informere leserne om potensielle helsefordeler ved det som hevdes å være "riktig bruk" av DHEA.

Dersom du ønsker å bestille DHEA, eller eventuelt Tavita Barbasco Plus, kan dette gjøres fra linker vi har lagt ut til de ulike salgskanalene. Dette gjøres på eget ansvar og vi kan ikke garantere for innhold på eksterne linker.

Legg merke til at DHEA ikke er salgsvare i Norge, og heller ikke tillatt å importere til eget forbruk uten fritak. DHEA blir derfor stoppet i tollen og import uten tillatelse kan få konsekvenser. Ta eventuelt kontakt med lege og Norsk Tollvesen for informasjon om DHEA import.

Tavita Barbasco Plus kan privatpersoner i Norge fritt bestille til eget forbruk i henhold til EU reglene, og Norsk Tollvesen sine regler om import til eget forbruk. Barbasco Plus leveres ferdig fortollet via ekstern nettbutikk og er problemfritt for Norske kunder.

DHEA.no copyright og opphavsrett:

En hver offentlig bruk eller gjengivelse av innholdet på DHEA.no er kun tillatt ved skriftlig godkjennelse fra DHEA.no og DHEA –naturens egen ungdomskilde.

Vi ønsker inngående linker fra helserelaterte websider velkommen! Tips oss mer enn gjerne dersom du vet om en link som kan bidra til å forbedre opplevelsene våre besøkende har av www.DHEA.no

Om DHEA -naturens egen ungdomskilde

DHEA –naturens egen ungdomskilde er et enkeltmannsforetak som i sin tid ble opprett av Audun Turøy for å kunne kjøpe .no domener med formål om å bygge ut websider med helserelatert informasjon.

Vi har til hensikt å legge ut en rekke temabaserte sider og ønsker å informere om naturprodukter, vitaminer, mineraler, urter, behandlingsformer, og andre temaer innen helse, som ikke alltid er like godt kjent blant folk flest. DHEA.no er et godt eksempel på nettopp dette!

DHEA.no søker samarbeidspartnere:

Vi ønsker et enda tettere samarbeid med behandlere, leger og terapeuter og hører svært gjerne fra deg dersom du jobber med helse. Kontakt oss for mer informasjon og skriv gjerne litt om din praksis.

Gjennom samarbeidspartnere søker DHEA -naturens egen ungdomskilde informasjonsutveksling, spre kunnskap om effektive naturprodukter og videreutvikle internett strategier. Vi kan bidra på flere områder med informasjon og veiledning, spesielt innen webutvikling og markedsføring. Kontakt oss for mer informasjon, vi lover deg en kostnadsfri og positiv overraskelse!

Vår erfaring med DHEA og Barbasco Plus:

Informasjonen om DHEA og andre relevante tilskudd på DHEA.no er samlet via ressurser vi har tilgang på og inkluderer: Forskningsrapporter, egne erfaringer med Tavita produkter siden 1997, seminarer, erfaringer fra brukere, erfaringer og uttalelser fra terapeuter, tilbakemeldinger og brukererfaringer fra publikum, utsagn fra leger / forskere, og tilgang til andres ressurser og kompetanse.

Audun Turøy
DHEA –naturens egen ungdomskilde
Din Helse Er Alt
Org: 980-312-593

E-post: [email protected]
Telefon: 21-98-57-28
www.DHEA.no

Kommer du ikke gjennom per telefon kan du sende oss en epost, eventuelt og med ditt telefonnummer. Vi kommer normalt tilbake innen 24 timer.

DHEA -naturens egen ungdomskilde ser frem til å høre fra deg, og ønsker deg god helse!