Barbasco Plus fra Tavita er for mange veien til selve ungdomskilden  
DHEA -naturens egen ungdomskilde  
  
 
 
 
 

 
 

Disclaimer og Copyright

DHEA.no -naturens egen ungdomskilde er en informasjonsside om DHEA hormonet og tilhørende temaer. Siden er ikke ment å tilby noe som helst form for medisinsk rådgivning eller lignende. Dersom du er syk eller uvel anbefaler vi at du kontakter din lege, terapeut eller behandler.

Det ble lagt ned en omfattende innsats for å presentere innholdet så korrekt som mulig da det ble publisert. Feil kan allikevel forekomme, og vi påtar oss ikke ansvar for at informasjonen er riktig. Websiden har ikke blitt oppdatert på lenge og det brukes heller ikke referanser, så se på innholdet som en lett innføring i emnet DHEA og søk eventuelt mer oppdatert informasjon. Vi kommer etter hvert til å legge ut en side med gjennomgang av helsefordeler og eventuelle bivirkninger funnet i de siste og viktigste DHEA studiene med referanser.

Din helse er ditt eget ansvar og vi er ikke ansvarlig for hvordan du benytter deg av informasjonen tilgjengelig på DHEA.no. Dersom du er i tvil om noe relatert til din eller andres helse anbefaler vi at du kontakter din lege.

DHEA.no -naturens egen ungdomskilde er ikke laget for helsepersonell og er kun ment å informere leserne om mulige helsefordeler ved det som hevdes å være "riktig bruk" av DHEA.

Dersom du ønsker å bestille DHEA kan dette gjøres fra lenker vi har lagt ut til de ulike salgskanalene. Dette gjøres på eget ansvar og vi kan ikke garantere for innhold på eksterne lenker.

Legg merke til at DHEA ikke er salgsvare i Norge, og heller ikke tillatt å importere til eget forbruk uten fritak. DHEA blir derfor stoppet i tollen og import uten tillatelse kan få konsekvenser. Ta eventuelt kontakt med lege og Norsk Tollvesen for informasjon om muligheten for import av DHEA. Vi fraråder på sterkeste å kjøpe uten å sjekke reglene først og sørge for at det kan gjøres lovlig. Vi tar ikke ansvar for dine handlinger og mener vi har gjort det klart på vårt nettsted at du bør orientere deg om hva du eventuelt kan eller ikke kan gjøre ifølge gjeldende regler i ditt land.

Tavita Barbasco Plus kunne privatpersoner i Norge fritt bestille til eget forbruk i henhold til EU reglene, og Norsk Tollvesen sine regler om import til eget forbruk. Barbasco Plus ble levert ferdig fortollet via ekstern nettbutikk, men er dessverre ikke lengre til salgs. Kontakt oss eventuelt. Vi kan sjekke om det er mulig å få tak i produktet i Norge.

DHEA.no copyright og opphavsrett:

Enhver offentlig bruk eller gjengivelse av innholdet på DHEA.no er kun tillatt ved godkjennelse per epost fra Invest and Health, som er kopirettinnehaver og selskapet som nå driver denne websiden. I fremtiden vil kopirett overvåkes online via blokkjede teknologi som gir varsel ved uautorisert bruk av tekst eller media fra DHEA.no. Kontakt oss per epost for mer informasjon eller med forespørsel om bruk av innhold.

Vi ønsker inngående lenker fra seriøse helserelaterte websider velkommen. Tips oss også gjerne dersom du vet om en relevant lenke vi burde ta med på vårt nettsted for å forbedre opplevelsene for våre besøkende.