DHEA og helsefordelene  
DHEA -naturens egen ungdomskilde  
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 

Barbasco Plus og DHEA bestilling av kosttilskudd via nettbutikker

DHEA.no er en informasjonsside og har ikke egen nettbutikk, men du kan bestille kosttilskudd via lenker til eksterne nettbutikker både i Norge og utlandet på denne siden. Se lenker og rabattkoder til online butikker som Iherb, Vitabase og Almea lengre ned på siden.

Bestilling: Barbasco Plus - Youth Fountain - DHEA

Legg merke til at DHEA ikke er tillatt å importere til Norge, les mer om det lengre nede på siden. Det har også kommet nyere og potensielt bedre produkter enn Barbasco Plus på markedet, så vi vil anbefale å lese om Youth Fountain nedenfor før du eventuelt bestiller Barbasco Plus.

Youth Fountain er et Norsk utviklet antiaging kosttilskudd basert på standardiserte ekstrakter fra økologiske urter sammen med utvalgte næringsstoffer for synergistiske effekter. Vi ser på dette antialdring tilskuddet som en liten helserevolusjon som bør prøves fra 40 til 50 år og oppover som en del av en forebyggende helsestrategi. Legg merke til at du får kvantumsrabatt, og vi anbefaler 3 bokser for å prøve produktet i 3 måneder, på samme måte som du bør prøve Barbasco Plus i 3 til 6 måneder for å se om det fungerer for deg (leveres også til Sverige): Les mer om Youth Fountain og se intervju med Lillian Müller

Hvorfor kan Youth Fountain være et bedre valg?

Fordelen kontra for eksempel Barbasco Plus er at du får en mye bredere helseeffekt med naturlige og trygge urteekstrakter fri for plantevernmidler (Barbasco er ikke økologisk).

Functional Greens Youth Fountain fra AltShop.info gir deg standardiserte ekstrakter som blant skal være gunstig for hormonbalansen, indre organer, syn, hjerne og hukommelse, lyst, hjerte-karsystem og mye mer. Du får med andre ord langt mer helseeffekt for pengene i et smart sammensatt antialdring tilskudd som også kan bidra til energi og overskudd hos begge kjønn. Youth Fountain kan også trygt brukes av yngre mennesker og er spesielt aktuelt ved eksamen eller andre perioder med mye mentalt stress.

Les mer og se brukererfaringer og presentasjon av de økologiske urtene og hvordan de virker sammen. Du får også høre hva den veganske heleseguruen Lillian Müller mener om den nye ungdomskilden: Oppdag ungdomskilden Youth Fountain hos AltShop

Norsk nettbutikk og kampanjekode til Barbasco Plus

AbonnementsTilbud.no er en norsk nettside med rabatter, tilbud, rabattkoder (coupon codes) og kampanjekoder på kjente kosttilskudd med abonnement og fast rabatt eller en ekstra hyggelig pris på første bestilling. Du finner blant annet tilbud på halv pris ved første bestilling av flere helsekostprodukter og rabattkode (HE15) som gir 15 prosent rabatt på første bestilling av Barbasco Plus via Almea.no

I tillegg til Barbasco Plus anbefaler vi spesielt ImmiFlex og Immi-serien med betaglukaner for immunforsvaret i nettbutikken til Almea. Detter er godt dokumenterte kosttilskudd for immunforsvaret som passer for alle aldre, spesielt barn, eldre og andre med nedsatt immunfunksjon (kan også brukes ved pollenallegi og astma, men ved andre autoimmune sykdommer bør du utvise forsiktighet og det er alltid lurt å konsultere med lege først).

ImmiFlex serien inneholder Wellmune betaglukan med dokumentert effekt på immunsystemet og er viktige for alle uansett alder, men er ekstra gunstig for deg som er opptatt av antialdring og bedre hud. Besøk eventuelt www.betaglukaner.no for mer informasjon om betaglukaner og hvordan de regulerer immunresponsen og glem ikke å ta de med på ferie, spesielt til eksotiske strøk.

Bestilling av kjemisk DHEA fra Vitabase*

Til tross for at DHEA ikke er salgsvare i Norge får vi ofte henvendelser om bestilling av DHEA, både fra inn- og utland. Du finner derfor på denne siden lenke til en nettbutikk der DHEA kan bestilles hos Vitabase, men dette gjøres på eget ansvar og krever at du har importfritak.

Vi anbefaler på det sterkeste at du leser gjennom denne siden før du bestiller fra nettbutikken til Vitabase, dette gjelder spesielt for kjemisk DHEA!!

Kjemisk DHEA og 7-KETO® DHEA kan bestilles fra nettbutikken til Vitabase. NB! Kjemisk DHEA er i motsetning til naturproduktet Barbasco Plus ikke lov å bestille inn til Norge. Selv med resept fra lege kan det oppstå problemer, som blant annet politianmeldelse: Tirsdag 05.10.10 publiserte Moss Avis og VG artikkelen om en uheldig bestemor som ble dømt for doping etter å ha bestilt kjemisk DHEA fra utlandsk nettbutikk.

Vitabase sin nettbutikk
NB! Barbasco Plus kan trygt bestilles til Norge, kjemisk DHEA derimot kan føre til politianmeldelse, les derfor nøye gjennom teksten på denne siden før bestilling!

Få forslag fra Tilskudd Rådgiver!

$5 Tilskudd Deal fra Vitabase

Vitabase er en trygg og sikker nettbutikk som leverer kosttilskudd av svært god kvalitet til hele verden. Varene forhåndsbetales med kort i nettbutikken.

NB! DHEA.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne lenker. Kjøp og bestilling fra lenker til nettbutikkene på denne siden gjøres på eget ansvar.

Iherb.com rabattkode: HQD057

Iherb.com selger også DHEA og har en rekke ulike tilskudd som du kan se i lenken, men du kan ikke bestille dem til Norge. Vi anbefaler i stede å prøve Barbasco Plus eller Youth Fountain som er tillatt for salg i Norge. Les mer nedenfor om hvordor du ikke bør ta noe sjanse på å bestille DHEA til Norge og andre ting du bør passe på ved kjøp i utenlandske nettbutikker.

Iherb er ellers en av de mest populære nettbutikkene i USA blant nordmenn og andre steder i verden og Iherb er kjent for god kundeservice, gode produkter, et enormt utvalg med over 30.000 produkter og veldig hyggelige priser, spesielt for nordmenn.

Pass på at du benytter lenken vår som inkluderer rewards code HQD057, så får du en ekstra hyggelig pris på første bestilling eller når du prøver nye produkter fra Iherb.

* Viktig å vite før du prøver å importere DHEA eller andre kosttilskudd til Norge (spesielt DHEA):

DHEA er ikke salgsvare i Norge og vil normalt bli beslaglagt av Norsk Tollvesen ved forsøk på innførsel. Siden det ikke er lov til å importere kjemisk DHEA til eget forbruk kan det føre til politi anmeldelse. Vi kjennet til flere tilfeller der dette har skjedd.

Reglene for import av DHEA til andre land kjenner vi ikke til, men DHEA er forbudt i flere land i Europa og står blant annet oppført på IOC sin dopingliste.

Ved DHEA bestilling til Norge bør du først få innvilget et "importfritak". Vi kjenner ikke godt nok til hvordan denne prosessen fungerer og anbefaler at du tar det opp med din lege. Kontakt også Tollvesenet for mer informasjon og for å sikre deg at du ikke får problemer. Kanskje også lurt å ta en tur innom nærmeste politistasjon for avklaring, eller helst gå til et apotek og la dem bestille for deg. Det er forresten kun mulig om du får invilget importfritak via lege.

En rekke produkter i Vitabase  og Iherb sitt utvalg kan bli stoppet i tollen. Dette kan forekomme av en så enkel årsak som for høyt innhold av enkelte mineraler i produktene. Sjekk derfor med Tollvesenet eller andre kilder om produktene du ønsker å bestille er tillatt for import. Husk at det også tilkommer fortollingsgebyr og merverdiavgift når varenes verdi og frakt overstiger kr 350.

Her kan finner du en omfattende artikkel som tar for seg det meste du må passe på ved netthandel i utlendet. Du finner også lenker til hvor du kan sjekke om urter etc er tillatt å betille til Norge, legg merke til at det ikke lengre er begrensning på vitaminer. For mer finner mer informasjon her: Hjelp ved netthandel og bestilling av varer fra utlandet

Viktig ved kjøp av kosttilskudd over internett:

DHEA.no presiserer at nettbutikkene på denne siden er nøye utvalgt for at du skal være sikker på at du får det du faktisk bestiller. Det er kjente aktører som har vært på markedet i flere år med kvalitetsprodukter som ofte anbefales av leger, terapeuter og behandlere.

Ved kjøp av helsekost, naturprodukter, medisin og naturmedisin over internett er det svært viktig at du gjør dette fra en seriøs leverandør / webshop. Det finnes utallige useriøse aktører både i inn- og utland som leverer alt fra virkningsløse produkter (”heldigvis” er det i Norge langt flere produkter innen denne kategorien), til direkte helseskadelige produkter. Det har vært en del oppmerksomhet rundt dette i media og vi anbefaler at du leser artikkelen nedenfor før du eventuelt kjøper kosttilskudd eller "medisin" fra en ukjent leverandør: Nettmedisin er risikosport

Vi setter pris på tilbakemelding dersom du har positive eller negative opplevelser tilknyttet lenkene på våre sider. Dette vil hjelpe oss i vurderingen av lenkenes nytteverdi. Ved klager vil vi vurdere å fjerne lenkene fra DHEA.no eller eventuelt endre nettbutikkens omtale.

Vi håper du blir godt fornøyd enten du bestiller Youth Fountain hos AltShop, DHEA eller andre kosttilskudd fra nettbutikkene vi har lenket til på denne siden, gi oss gjerne tilbakemelding.

 

Del denne siden

 
 

 

DHEA hormonet
Alle cellene vi har tar imot DHEA gjennom egne DHEA reseptorer og DHEA hormonet er av avgjørende betydning for vår livskvalitet. DHEA produseres gjennom hele livet og sirkulerer i blodet som DHEAS (DHEA-Sulfat). En topp i produksjonen av DHEA sies normalt å komme i midten av 20-årene. I løpet av livet synker DHEA nivået med opptil 95%.

Kampanjer og Tilbud
Hos AbonnementsTilbud.no finner du flere lenker med rabattkoder, tilbud på abonnement, coupon cods, iherb rewards code og andre former for kampanjer på naturlig helsekost og enkelte andre produkter: AbonnementsTilbud.no

Barbasco informasjon
For informasjon om Barbasco Plus kan du kontakte oss via epost, se Kontakt oss i menyen til venstre.

Fordelene med DHEA
Forskere, leger og terapeuter som er positive til DHEA hevder at hormonet kan være godt for: Immunforsvaret, hud og hår, beinskjørhet, depresjoner, energinivået, sexlysten, hjernen, vektkontroll, diabetes, muskler og ledd, aldersrelaterte plager osv. Dette samsvarer med de positive helsefordelene tillagt Barbasco Plus i media. Fornøyde Barbasco brukere har i en årrekke delt sine historier om hvordan de har vunnet over ulike helseplager. En av de mer kjente som har stått frem i media er Wenche Myhre. Når en vurderer alle helseplagene Barbasco Plus brukere i media mener kosttilskuddet har hjulpet mot, er det bare å konstantere at dette samsvarer med helsefordelene, som i følge forskere og leger, kan forventes ved riktig bruk av DHEA. Barbasco er så godt som uten bivirkninger ved riktig bruk, og langt tryggere å bestille enn kjemisk DHEA. Barbasco Plus kan bestilles med rabatt via Almea (kode: HE15).

DHEA i USA
DHEA har i USA vært i salg over disk i en rekke år. Kun mindre og normalt forbigående bivirkninger er registrert og mange sverger til at helsefordelene er langt større enn "risikoen". Bivirkninger ved inntak av høye doser kjemisk DHEA kan være: Kviser, hodepine, tett nese, hjerte flimmer, økt hårvekst hos kvinner, økt håravfall hos menn, søvnproblemer, humørsvingninger etc. Slike bivirkninger sees normalt kun ved svært høye DHEA doser (over 50 mg), eller hos personer som allerede har et naturlig høyt DHEA nivå. Bivirkningene forsviner normalt når du slutter å ta DHEA.