DHEA og helsefordelene  
DHEA -naturens egen ungdomskilde  
line decor
  
line decor
 
 
 
 

 
 

Barbasco Plus og DHEA bestilling av kosttilskudd via nettbutikker

DHEA.no er en informasjonsside og har ikke egen nettbutikk, men du kan bestille kosttilskudd via lenker til eksterne nettbutikker både i Norge og utlandet på denne siden.

Bestilling av Barbasco Plus og et bedre alternativ

Legg merke til at vi ikke lengre anbefaler Tavita Barbasco Plus, blant annet fordi det har kommet nyere og bedre produkter på markedet. I tillegg til at vi har sett og mottat negative tilbakemeldinger på Barbasco Plus og vi fikk heller ikke kontakt med produsenten i USA for å verfisere om det var endringer på innholdet i Barbasco Plus. Nettburitkken CareDirect ble også lagt ned i slutten av 2015 grunnet regelendringer for import av kosttilskudd for eget forbruk.

Heldigvis har det kommet et nytt og å våre øyner langt bedre antialdring kosttilskudd på markedt. Youth Fountain er et Norsk utviklet antiaging kosttilskudd basert på økologiske urter og en del av en økologisk kosttilskudd serie som heter Functional Greens. Her finner du hele Functional Greens serien (legg merke til at du får kvanteumsrabatt, levering også til Sverige): Oppdag Functional Greens med økologiske urter

Hvorfor er Youth Fountain et bedre valg?

Fordelen kontra for eksempel Barbasco Plus er at du får en mye bredere helseeffekt med naturlige og trygge urteekstrakter fri for plantevernmidler (Barbasco er ikke økologisk).

Functional Greens Youth Fountain fra AltShop.info gir deg standardiserte ekstrakter som blant annet virker på hormonbalansen, indre organer, syn, hjerne og hukommelse, lyst, hjerte-karsystem og mye mer. Du får med andre ord langt mer helseeffekt for pengene i et effektivt antialdring tilskudd som også kan bidra til energi og overskudd og passer bedre for både kvinner og menn. Her kan du lese mer, se brukererfaringer, få presentert urtene og hvordan de virker og ikke minst høre hva Lillian Muller mener om den nye ungdomskilden: Oppdag ungdomskilden Youth Fountain hos AltShop

Norsk nettbutikk med norske handelsvarer:

AbonnementsTilbud.no er en norsk nettbutikk hvor du kan bestille ulike kosttilskudd med abonnement og fast rabatt. Flere av produktene har også tilbud på halv pris ved første bestilling og her finner du også lenker til de ulike abonnementssidene for Function Greens serien, og naturlig nok også Youth Fountain.

Det viktigst produktene å legge merke til i denne butikken i tillegg til Functional Greens serien er ImmiFlex og Immi-serien med betaglukaner for immunforsvaret. Det er flotte produkter å ta semmen med Youth Fountain for alle utfordringer relatert til immunforsvaret. De inneholder Wellmune betaglukan med dokumentert effekt på immunsystemet og er viktige for alle uansett alder, men er ekstra gunstig for deg som er opptatt av antialdring og bedre hud. Besøk eventuelt www.betaglukaner.no for mer informasjon om betaglukaner for et sterker immunforvar og en bedre immunrespons.

Bestilling av kjemisk DHEA fra Vitabase*

Til tross for at DHEA ikke er salgsvare i Norge får vi ofte henvendelser om bestilling av DHEA, både fra inn- og utland. Du finner derfor på denne siden lenke til en nettbutikk der DHEA kan bestilles hos Vitabase, men dette gjøres på eget ansvar og krever at du har importfritak.

Vi anbefaler på det sterkeste at du leser gjennom denne siden før du bestiller fra nettbutikken til Vitabase, dette gjelder spesielt for kjemisk DHEA!!

Kjemisk DHEA og 7-KETO® DHEA kan bestilles fra nettbutikken til Vitabase. NB! Kjemisk DHEA er i motsetning til naturproduktet Barbasco Plus ikke lov å bestille inn til Norge. Selv med resept fra lege kan det oppstå problemer, som blant annet politianmeldelse: Tirsdag 05.10.10 publiserte Moss Avis og VG artikkelen om en uheldig bestemor som ble dømt for doping etter å ha bestilt kjemisk DHEA fra utlandsk nettbutikk.

Vitabase sin nettbutikk
NB! Barbasco Plus kan trygt bestilles til Norge, kjemisk DHEA derimot kan føre til politianmeldelse, les derfor nøye gjennom teksten på denne siden før bestilling!

Få forslag fra Tilskudd Rådgiver!

$5 Tilskudd Deal fra Vitabase

Vitabase er en trygg og sikker nettbutikk som leverer kosttilskudd av svært god kvalitet til hele verden. Varene forhåndsbetales med kort i nettbutikken.

NB! DHEA.no er ikke ansvarlig for innhold på eksterne lenker. Kjøp og bestilling fra lenker til nettbutikkene på denne siden gjøres på eget ansvar.

* Viktig å vite før du prøver å importere DHEA eller andre kosttilskudd til Norge (spesielt DHEA):

DHEA er ikke salgsvare i Norge og vil normalt bli beslaglagt av Norsk Tollvesen ved forsøk på innførsel. Siden det ikke er lov til å importere kjemisk DHEA til eget forbruk kan det føre til politi anmeldelse!

Reglene for DHEA i andre land kjenner vi ikke til.

Ved DHEA bestilling til Norge bør du først få innvilget et "importfritak". Vi kjenner ikke godt nok til hvordan denne prosessen fungerer og anbefaler at du tar det opp med din lege. Kontakt også Tollvesenet for mer informasjon.

En rekke produkter i Vitabase sitt produktspekter kan bli stoppet i tollen. Dette kan forekomme av en så enkel årsak som for høyt innhold av enkelte mineraler i produktene. Sjekk derfor med Tollvesenet eller andre kilder om produktene du ønsker å bestille er tillatt for import. Husk at det også tilkommer fortollingsgebyr og merverdiavgift når varenes verdi og frakt overstiger kr 350.

Her kan finner du en omfattende artikkel som tar for seg det meste du må passe på ved netthandel i utlendet. Du finner også lenker til hvor du kan sjekke om urter etc er tillatt å betille til Norge, legg merke til at det ikke lengre er begrensning på vitaminer. For mer finner mer informasjon her: Hjelp ved netthandel og bestilling av varer fra utlandet

Viktig ved kjøp av kosttilskudd over internett:

DHEA.no presiserer at nettbutikkene på denne siden er nøye utvalgt for at du skal være sikker på at du får det du faktisk bestiller. Det er kjente aktører som har vært på markedet i flere år med kvalitetsprodukter som ofte anbefales av både leger, terapeuter og behandlere.

Ved kjøp av helsekost, naturprodukter, medisin og naturmedisin over internett er det svært viktig at du gjør dette fra en seriøs leverandør / webshop. Det finnes utallige useriøse aktører både i inn- og utland som leverer alt fra virkningsløse produkter (”heldigvis” er det i Norge langt flere produkter innen denne kategorien), til direkte helseskadelige produkter. Det har vært en del oppmerksomhet rundt dette i media og vi anbefaler at du leser artikkelen nedenfor før du eventuelt kjøper kosttilskudd eller "medisin" fra en ukjent leverandør: Nettmedisin er risikosport

Vi setter pris på tilbakemelding dersom du har positive eller negative opplevelser tilknyttet lenkene på våre sider. Dette vil hjelpe oss i vurderingen av lenkenes nytteverdi. Ved klager vil vi vurdere å fjerne lenkene fra DHEA.no eller eventuelt endre nettbutikkens omtale, slik vi blant annet har gjort med Barbasco Plus.

Vi håper du blir godt fornøyd enten du bestiller Youth Fountain hos AltShop, DHEA eller andre kosttilskudd fra nettbutikkene vi har lenket til på denne siden, gi oss gjerne tilbakemelding.

 

Del denne siden

 
 

 

DHEA hormonet
Alle cellene vi har tar imot DHEA gjennom egne DHEA reseptorer og DHEA hormonet er av avgjørende betydning for vår livskvalitet. DHEA produseres gjennom hele livet og sirkulerer i blodet som DHEAS (DHEA-Sulfat). En topp i produksjonen av DHEA sies normalt å komme i midten av 20-årene. I løpet av livet synker DHEA nivået med opptil 95%.

Kampanjer og Tilbud
DHEA.no har i samarbeid med HealthierEurope.info en kampanje mot nye kunder som bestiller produkt for første gang via link til nettbutikker oppført på DHEA.no eller HealthierEurope.info
Se vilkår og hva du kan vinne her: Kampanjer og Tilbud

Barbasco informasjon
For informasjon om Barbasco Plus kan du kontakte oss via epost, se Kontakt oss i menyen til venstre. For informasjon per telefon kan du kontakte helhetsterapeut Arild Bokneberg på mobil: 909 888 09.

Fordelene med DHEA
Forskere, leger og terapeuter som er positive til DHEA hevder at hormonet kan være godt for: Immunforsvaret, hud og hår, beinskjørhet, depresjoner, energinivået, sexlysten, hjernen, vektkontroll, diabetes, muskler og ledd, aldersrelaterte plager osv. Dette samsvarer med de positive helsefordelene tillagt Barbasco Plus i media. Fornøyde Barbasco brukere har i en årrekke delt sine historier om hvordan de har vunnet over ulike helseplager. En av de mer kjente som har stått frem i media er Wenche Myhre. Når en vurderer alle helseplagene Barbasco Plus brukere i media mener kosttilskuddet har hjulpet mot, er det kun å konstantere at dette samsvarer med helsefordelene, som i følge forskere og leger kan forventes ved riktig bruk av DHEA. Barbasco Plus er så godt som uten bivirkninger ved riktig bruk og i følge mange langt tryggere å bestille enn kjemisk DHEA. Barbasco Plus kan bestilles via link til CareDirect i hovedteksten.

DHEA i USA
DHEA har i USA vært i salg over disk i en rekke år. Kun mindre og normalt forbigående bivirkninger er registrert og mange sverger til at helsefordelene er langt større enn "risikoen". Bivirkninger ved inntak av høye doser kjemisk DHEA kan være: Kviser, hodepine, tett nese, hjerte flimmer, økt hårvekst hos kvinner, økt håravfall hos menn, søvnproblemer, humørsvingninger etc. Slike bivirkninger sees normalt kun ved svært høye DHEA doser (over 50 mg), eller hos personer som allerede har et naturlig høyt DHEA nivå. Bivirkningene forsviner normalt når du slutter å ta DHEA.